Tein jälkiruoaksi (pienille sairastelijoilleni) vohveleita ja kylläpä ne maistuivat.

2018919.jpg

Ohje on kovasti kehuttu ja bongattu netistä, Myllyn Paras-sivuilta. Hyviä kyllä olivat ja helppoja tehdä.

3 kananmunaa

4 dl maitoa

1 dl kivennäisvettä

4 dl erikoisvehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1/2 tl suolaa

1 tl vaniljasokeria

2 rlk sokeria

50-100 g voisulaa tai kermaa (laitoin Sunnuntai- juoksevaa margariinia)

Sekoita kuivat aineet keskenään ja vatkaa munat ja maito sekaisin. Lisää kuivat aineet maitomunaseokseen hyvin vatkaten. Anna valmiin taikinan seistä vähintään puoli tuntia. Paista vohvelipannulla kauniin ruskeita vohveleita.

Nautitaan vastapaistettuina kerman ja hillon kera.

(Meillä oli flora vispiä tomusokerilla makeutettuna ja lettuhilloa).