Lomaa vietetään ja helteestä on onneksi saatu nauttia. :)
Keittiössä ei helteillä viihdy, joten olemme grillanneet usein ja ruoaksi tulee muutenkin tehtyä helppoa ja hyvää. Eilen leivoin vieraille suolaiseksi tarjottavaksi tällaisen kasvis-fetapiirakan. Mielestäni tämä maistui hyvältä niin lämpimänä kuin kylmänäkin.
Pohja: valmis piirakkataikina
täyte:
pussi parsakaalia (tuoretta ei lähikaupasta vielä löytynyt)
n. 10 kpl kirsikkatomaatteja
purkki salaattijuustoa (feta)
emmental-juustoraastetta
purkki ruokakermaa
1 kananmuna
1/2 tl suolaa ja ripaus mustapippuria
juustoraastetta
Painele sulanut piirakkatakina voidelun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Laita parsakaalit pohjan päälle. Samoin tomaatin ja juuston palat. Ripottele juustoraastetta päälle. Sekoita kananmuna, ruokakerma ja mausteet keskenään, kaada täytteen päälle. Paista + 200 asteessa alimmalla tasolla n. 30 min.
Kommentit