Täytekakku on tehty sydän-irtopohjavuokaan, taikina 4 munan.

Halkaisin pohjan 2. osaan, kostutus laktoositon maito+vaniljasokeri.

Täyte: vadelmia (kiehautin soseeksi, lisäksi tomusokeria hiukan ja 3 liivatetta) ja kinuskimousse (1 prk kinuskikastiketta kiehautetaan, joukkoon sulatetaan 3 liivatetta ja lisätään sopivasti vaahdotettua  flora vispiä, sekoitetaan mousseksi). Kostutetulle pohjalle ensin vadelmasosetta reilusti, päälle kerros kinuskimoussea. Hyvää on!

Kakun kuorrutus:

sokerikuorrute, (valkoinen ja pinkki sekoitettu keskenään) sokerikuorrutteen alla flora vispiä.

Pursotukset: Flora vispiä

Meidän pikkuneiti rakastaa Myyrähahmoa ja siksipä kakun päälle oli tehtävä Myyrä! :) Tyttömäisyyttä kakkuun sain pinkillä värillä ja kukilla. Myyrällä on käsissään"lahjat" eli  2 timanttia (2 vuotta, 2 timanttia) ja kukkakimppu sankarille. Vaikka itse en ollut Myyrään ihan tyytyväinen, niin synttärisankari oli onnellinen ja mielissään, se on pääasia! Hymy  (Seuravaa ostos on ihan ohut sivellin maalaamiseen)

Myyräkoriste: sokerimassaa elintarvikeväreillä maalattuna. Sokerimassa oli hyvin haurasta ja jalka menikin poikki heti.. aikaisemmin olen tehnyt koristeet marsipaanista ja nyt kokeilin sokerimassaa. Ei paras mahdollinen valinta...sokerimassan pintaan ei meinannut väri ensin tarttua, vaan se alkoi "hikoilla," mutta lopulta väri jäi pintaan. Täytyy seuraavaksi kokeilla sokerimassaa ja marsipaania sekaisin, sitä on joissakin blogeissa kehuttu hyväksi käsitellä.

Ruusut: sokerimassaa

Ruusunlehdet: marsipaania