pohja:

150 g sulatettua margariinia

4,5 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

2 dl sokeria

2 munaa

1,5 dl maitoa (käytin laktoositonta)

kuorrutus:

50 g sulatettua margariinia

4 rkl vahvaa kahvia

1 rkl kaakaojauhetta (Fazer cacao)

225 g tomusokeria

pinnalle:

nonparelleja

Sekoita kuivat aineet keskenään, vaahdota munat ja sokeri. Lisää niihin kuivat aineet, sula margariini ja maito. Levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille taikina tasaiseksi levyksi. Paista + 175 asteessa n. 20-25 min.

Valmista kuorrutus. Lisää sulaan rasvaan muut aineet ja sekoita seos tasaiseksi. Levitä kuorrutus kypsän, vielä lämpimän pohjan päälle. Koristele. Leikkaa sydämen mallisella piparimuotilla sydämiä.