Monissa leivontablogeissa on näkynyt näitä "baby shover-kakkuja" ja nyt sain itsekin kokeiltua sen tekemistä. Tällaisen kakun tein yllätykseksi viikonlopun vieraille, jotka odottavat loppusuoralla esikoistaan.

Kakku on vähälaktoosinen. Pohjana kääretorttupohja ja 3 munan kakkupohja.

Kakku on kostutettu mansikan mehukalla, täytteenä ne hyväksi havaitut mansikat ja banaani, flora vispi-vaahto makeutettuna. Rinnat on tehty kahvikuppeihin ja masu kulhoon. Päällä marsipaani, jonka alla flora vispi-vaahtoa. Kermasta huolimatta marsipaani on aina pysynyt paikallaan ja hyvänä tekemissäni kakuissa. En nimittäin käytä mitään kreemejä kakuissa, koska en pidä niiden mausta. Flora vispi on ajanut saman asian marsipaanin alla ja maku on hyvä.

Onnea tuleville vanhemmille!