Tein synttäreille täytettyjä rieskarullia, kahta eri makua.
Idean ja ohjeet bongasin Mansikkamäen Eben blogista, linkki alla (sovelsin hieman reseptiä)
http://www.ebetys.vuodatus.net/blog/category/Juhlat
Pororieskat:
1 ps Fazerin rullarieskoja
1 rs Piparjuurituorejuustoa
1 rs kylmäsavuporoleikettä
Gouda-juustoviipaleita
Vihersalaatin lehtiä
Voitele rieska tuorejuustolla, lisää poron leikkelesiivuja rieskalle kauttaaltaan,
juustoviipaleet ja salaatinlehdet päälle. Kääri tiukalle rullalle ja laita folioon.
Anna maustua yön yli jääkaapissa. Ennen tarjoilua leikkaa sopivan kokoisiksi palasiksi.
Lohirieskat:
1 ps Fazerin rieskarullia
1 rs maustamaton-tuorejuustoa (maustoin tillillä ja sitruunan mehulla)
(ostin kaupan lihatiskiltä) valmista kylmäsavulohisalaattia
salaatin lehtiä
Gouda-juustoviipaleita
Tee samoin kuin pororieskat.
Kommentit