2088130.jpg

Tein synttäreille täytettyjä rieskarullia, kahta eri makua.

Idean ja ohjeet bongasin Mansikkamäen Eben blogista, linkki alla (sovelsin hieman reseptiä)

http://www.ebetys.vuodatus.net/blog/category/Juhlat

 

Pororieskat:

1 ps Fazerin rullarieskoja

1 rs Piparjuurituorejuustoa

1 rs kylmäsavuporoleikettä

Gouda-juustoviipaleita

Vihersalaatin lehtiä

Voitele rieska tuorejuustolla, lisää poron leikkelesiivuja rieskalle kauttaaltaan,  

juustoviipaleet ja salaatinlehdet päälle. Kääri tiukalle rullalle ja laita folioon.

Anna maustua yön yli jääkaapissa. Ennen tarjoilua leikkaa sopivan kokoisiksi palasiksi.

Lohirieskat:

1 ps Fazerin rieskarullia

1 rs maustamaton-tuorejuustoa (maustoin tillillä ja sitruunan mehulla)

 (ostin kaupan  lihatiskiltä) valmista kylmäsavulohisalaattia

salaatin lehtiä

Gouda-juustoviipaleita

Tee samoin kuin pororieskat.