Meillä leivotaan usein keittopäivinä joko lettuja tai pannukakkua jälkkäriksi. Tämä pannukakku on meidän uusi suosikki, ihanan ohut ja maukas pannari. Ohje on Kotiäidin 3K-blogista.
Pannukakku:
1/2 l maitoa
3 munaa (itse käytän 2)
1 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl ruokaöljyä
Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille, paista + 200 asteisessa uunissa, kunnes pannari on kauniin ruskea.
Söimme pannaria "retkellä". Lapset tykkäävät olla aina pihalla piknikillä/retkellä .
Pannari maistui herkulliselta niin lettuhillon kuin kermavaahdon ja tuoreiden vattujen kanssa.
Nyt tuntuukin olevan hyvä vadelmavuosi. Itse olen saanut mukavasti vattuja pakkaseenkin, vaikka pihapiirissämme ei ole kuin muutama vadelmapensas ja nekin orapihlaja-aidan välissä.
Mukavia marjastushetkiä kaikille!!!
Kommentit