pohja:
150 g sulatettua margariinia
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 dl sokeria
2 munaa
1,5 dl maitoa (käytin laktoositonta)
kuorrutus:
50 g sulatettua margariinia
4 rkl vahvaa kahvia
1 rkl kaakaojauhetta (Fazer cacao)
225 g tomusokeria
pinnalle:
nonparelleja
Sekoita kuivat aineet keskenään, vaahdota munat ja sokeri. Lisää niihin kuivat aineet, sula margariini ja maito. Levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille taikina tasaiseksi levyksi. Paista + 175 asteessa n. 20-25 min.
Valmista kuorrutus. Lisää sulaan rasvaan muut aineet ja sekoita seos tasaiseksi. Levitä kuorrutus kypsän, vielä lämpimän pohjan päälle. Koristele. Leikkaa sydämen mallisella piparimuotilla sydämiä.
Kommentit