Viikonlopun vieraille leivoin pikaisesti tällaisen tiikerikakun kahvipöytään. (Ohje löytyi K-Market-kupongista)

Vaalea taikina:

200 g leivontamargariinia tai voita

2 dl sokeria

3 kananmunaa

3 1/2 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

Banaanitaikina:

1 tl raastettua sitruunan kuorta

1 rkl sitruunanmehua

1 iso tai 2 pientä banaania soseutettuna

Suklaataikina:

2 rkl Pirkka kaakaojauhetta, tummaa

1/2 rkl kuumaa kahvia

Voitele ja jauhota n. 1, 8 litran kakkuvuoka. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vaahtoon hyvin vatkaten. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan. Ota taikinasta 1/3 osa toiseen kulhoon.

Raasta hyvin pesty sitruunan kuori ja purista sitruunasta mehu. Kuori ja soseuta banaani. Mausta banaanisose sitruunamehulla ja kuoriraasteella. Lisää banaanisose isompaan taikinaan, kaakaojauhe ja kahvi toiseen. Levitä taikinat kerroksittain kakkuvuokaan niin, että pohjalle, keskelle ja pinnalle tulee vaalea banaanitaikinakerros.

Kypsennä kakkua 175-asteisen uunin alatasolla n. tunti. (kokeile tikulla kypsyys) Anna kakun jäähtyä ennen kuin kumoat sen.